Oproep Oproep
Iedereen die meent dat de activiteiten die hij/zij onderneemt bij wijkgemeente Centrum-West een plekje op deze website zouden moeten hebben gelieve contact op te nemen met de webmasters.
Enig voorwerk door een beschrijving van de activiteiten klaar te hebben wordt zeer op prijs gesteld!
 
Progeza-instuif weer actief Progeza-instuif weer actief
De eerste bijeenkomst in oktober hebben we het programma bedacht voor het komende jaar. 
In november laten Wim en Corrie hun foto´s zien van de reis naar de oost- en westkust van USA en Canada van afgelopen zomer.
December wordt een speciale bijeenkomst. We kregen van de firma Nooteboom (busondernemer) het aanbod om met een bus naar het kerstconcert van het Westlands Mannenkoor te gaan in de Doelen. We worden opgehaald en teruggebracht vanaf de Rehobothkerk. Iedereen was voor en dus is de decemberbijeenkomst op woensdag 19 december i.p.v.  maandag. 
Verder 14 of 28 januari is een stamppottenavond met bingo. 
Februari komt het Ukelele orkest weer op bezoek. 
Maart wordt spelletjes avond, 
in april een lezing en
 in mei hebben we een uitje. 
Het lijkt een hele organisatie, maar we hebben het met elkaar bedacht en dat is heel mooi. 
Mocht u zeggen: ik zou daar als oud-lid van Progeza ook wel bij willen zijn, kom dan gerust een keer langs. De derde maandag van de maand, tenzij anders vermeld. Nu zijn er 38 leden actief. 
Helaas is onze pianiste niet meer in staat om naar de bijeenkomsten te komen. Wie zou tijd en zin hebben om onze zang op piano te begeleiden? Zonder begint het moeilijk te worden. 
Groet
Wim van Klaveren en Corrie de Jong (0622018269)
 
vrijwilligersmiddag vrijwilligersmiddag

WIJKGEMEENTE CENTRUM WEST REHOBOTHKERK


Uitnodiging

Op 10 november willen we weer een vrijwilligersmiddag houden.

We werken in onze gemeente Centrum-west met heel veel vrijwilligers. Bijna iedereen doet wel iets. Er is ook heel veel werk te doen. Zo met elkaar kunnen we een gemeente zijn. Het is vaak ook leuk om samen aan het werk te zijn. Met elkaar komen we er wel. Een ieder doet waar hij of zij goed in is, of plezier in heeft. Er zijn contactpersonen, ontvangstcommissie, collectanten, rentmeesters, penningmeesters, ouderlingen, koffieschenkers, diakenen, kerkbalans medewerkers en ......... wie nog meer?

Heel fijn dat we met zoveel mensen kunnen samenwerken.

Maar deze keer gaan we een gezellige middag organiseren, we willen iets terugdoen voor de vrijwilligers.

Het is nog een verrassing, maar houdt u de datum van 10 november vrij. Dat is vanaf een uur of 4 tot een uur of 7. U hoeft daarna niet meer te eten. Dus als u ’s avonds nog een afspraak heeft, dan kan dat gewoon.

Iedereen krijgt een uitnodiging. Uw partner is ook welkom. Het kan natuurlijk gebeuren, dat we iemand niet uitgenodigd hebben, als u dat hoort, vertel het ons, dan kunnen we alsnog een uitnodiging sturen.

Wilt u de datum noteren, zodat u geen andere afspraken heeft die zaterdagmiddag en begin van de avond.

 

Wij hebben er zin in, en u?

Wilt u uiterlijk 28 oktober doorgeven of u komt, dan weten wij op hoeveel gasten we kunnen rekenen.

U kunt zich via e-mail opgeven ()

 

De vrijwilligersmiddag commissie.