De Kliederkerk De Kliederkerk

De Kliederkerk is weer goed van start vanaf september. 
Elke 2e zondag van de maand komen we bij elkaar in de Windwijzer aan de Schiedamseweg. Ons team is uitgebreid met Peter Jan Kik, onze jeugdwerker én Rita en Harry Vogel. Zij zorgen met z’n drieën voor de invulling van het programma en de viering. Fijn om weer met een compleet team te kunnen werken.
Er zijn maandelijks wisselende deelnemers, die allen regelmatig aanwezig zijn. 
Vanuit alle kerken komen belangstellenden. Vaak ook niet echt gebonden aan de kerk, maar o.a. via opa of oma uitgenodigd en dan komen papa of mama vaak ook mee om samen met de kinderen te ervaren wat de kliederkerk inhoudt. 

Ook proberen we via scholen wat informatie te geven over de Kliederkerk en daarmee wat nieuwe aanwas te krijgen. Kom ook eens kijken bij onze bijeenkomsten en neem uw (klein)kinderen mee. Het is echt heel fijn om mee te maken. De inloop is vanaf 14.45 u en we starten dan om 15.00 u met Kliederen….. ofwel een 6 tal verschillende activiteiten waar kinderen met hun ouders/grootouders mee bezig gaan. Knutselen, puzzelen, spelen en alles met een “bijbels”tintje. Aansluitend is de “viering en we besluiten dan met gezellig samen eten. En dat alles in het thema van de dag. De Kliederkerk is weer goed van start vanaf september. 

 

terug