Persoonlijke uitnodiging Persoonlijke uitnodiging

AAN ALLE GEMEENTELEDEN VAN CENTRUM-WEST VAN 18 TOT EN MET 50 JAAR


Beste Allemaal,

Sinds 1 juli van 2015 werk ik in onze wijkgemeente. Eerst als hulpkracht van buiten voor het pastoraat en vanaf 2 oktober als de fulltime eigen wijkpredikant. In die tijd heb ik veel gemeenteleden leren kennen en zij mij. Dat zijn bijna allemaal 50-plussers. Daarom kreeg ik, toen ik de predikant van de wijk geworden was, al heel snel het idee om ook met de 50-minners kennis te maken. In het kerkblad voor heel Vlaardingen ‘Onderweg’ schreef ik eind april dat ik alle gemeenteleden van 18 tot 50 jaar wou uitnodigen voor een kennismaking. Ik zou ook heel graag wat contacten met jullie opbouwen. Op een enkeling na ken ik vrijwel nog niemand van jullie.

Hierbij wil ik jullie graag uitnodigen om elkaar te ontmoeten. Ik zou het enorm fijn vinden om jullie wat te leren kennen: even zien en horen wie is nou wie en wat doet iedereen zo in het dagelijks leven.

Een andere bedoeling heeft deze kennismaking niet en na afloop gaat iedereen gewoon weer zijn/haar eigen weg. Blijkt aan de andere kant dat we ook wel iets met elkaar kunnen, dan van mijn kant alle interesse en ruimte voor verder gesprek. Alles dus maar heel open. Hopelijk is de belangstelling wederzijds! De uitnodiging geldt uiteraard ook voor jullie – eventuele – partners.

Nu nog een tijd die ’t minst ongeschikt is: mij lijkt het meest handig om op zondag aan het begin van de middag af te spreken. Bij mij thuis is leuker, maar ik woon in de wijk Holy en mijn huiskamer heeft ook zijn ruimtelijke begrenzingen. Dus: in de Rehobothkerk. Een groep van 18 tot en met 50 wordt wel heel verschillend en misschien ook te groot. Ik stel voor, met vloeiende afbakening:
zondag 10 september: 18 tot en met 30-jarigen;
zondag 17 september: 31 tot en met 40-jarigen;
zondag 24 september: 41 tot en met 50-jarigen
om 12.30 uur en dan tot zo’n 13.30 uur. Dan hebben we daarna het grootste deel van de middag voor onszelf. Ik zal er zijn en voor koffie en thee wordt natuurlijk gezorgd!

Een mailtje van wie wel wil komen, maar dan verhinderd is, wordt erg gewaardeerd! Graag tot ziens!

Een hartelijke groet,

Ds. Nico Paap
e-mail:PS. MAAK ELKAAR ATTENT OP DEZE UITNODIGING!
terug