Progeza-instuif Progeza-instuif
Door de ontstane ontwikkelingen omtrent het Coronavirus is de Rehobothkerk uit veiligheidsoverwegingen voorlopig t/m 1 juni gesloten. Ook deze activiteit kan hierdoor tot nader bericht geen doorgang vinden.

De Progeza-instuif als opvolger van het zangkoor Progeza heeft zijn bestaan bewezen.
Afgelopen seizoen hebben we elke maand een bijeenkomst gehad met heel wisselende activiteiten. Spelletjes, high tea, barbecue, een uitje naar Rotterdam, film van de zeevaart en nog veel meer. Ook het zingen wordt niet vergeten. We besluiten altijd met het laatste kwartier zingen van de welbekende progeza-liederen.
Het nieuwe seizoen zijn we begonnen met een inventarisatie van wat we zoal willen doen. 2x een filmavond van een vakantie van leden zelf, een verslag van een reis naar Santiago de Compostella, spelletjes avond, met elkaar eten en het optreden van het Ukelele orkest zijn onderdelen en zingen natuurlijk.
We komen bij elkaar in de grote zaal van de Rehobothkerk.
Dit is elke 3e maandag van de maand.
Mocht u ook aan willen sluiten, kom dan gerust een keer langs. Het is heel gezellig.

Informatie: Wim van Klaveren: 06 4920 5920 of Corrie de Jong 06 2201 8269
 
 
Ouderensoos "De Regenboog" Ouderensoos "De Regenboog"
Door de ontstane ontwikkelingen omtrent het Coronavirus is de Rehobothkerk uit veiligheidsoverwegingen voorlopig t/m 1 juni gesloten. Ook deze activiteit kan hierdoor tot nader bericht geen doorgang vinden.

Iedere dinsdagmiddag is er in de Rehobothkerk een bijeenkomst van Ouderensoos “De Regenboog”. Bij onze soos is iedereen boven de 65 jaar van harte welkom.
Vanaf 14.00 uur is de inloop; we beginnen met een korte meditatie en het zingen van een aantal mooie liederen.
Hierna volgt de thee en komen de spelletjes op tafel, zoals sjoelen en rummycup. We sluiten af rond 16.15 uur met een kopje koffie en wat lekkers.
Bent u 65 jaar of ouder, of kent u iemand die zin heeft in een gezellige middag? Kom dan eens (samen) vrijblijvend kijken en meedoen.
Wij zijn ook op zoek naar nieuwe gastdames/heren om onze gasten te ondersteunen tijdens de soosmiddagen. Ook dan bent u van harte welkom.
Vragen over onze soos? neem dan contact op met Ada Doeve, tel. 4604695.
PS:
op dinsdag 12 december is de aanvangstijd afwijkend i.v.m. onze afsluitende Kerstviering.
Hierna starten we weer op 9 januari 2018.