podcast podcast
17 februari 2021, 
Vandaag is de 40-dagen tijd ingegaan. Speciaal voor jongeren heb ik een podcast gemaakt, om hen te helpen gedurende deze 40 dagen tijd meer met God en het geloof bezig te zijn.
Elke dag om 7 uur ’s morgens (uitgezonderd de zondagen) komt er een nieuwe aflevering online van ongeveer 3 minuten. In deze 3 minuten wordt de luisteraar meegenomen door een Bijbeltekst en een kort gebed.
Het is laagdrempelig en kort, dus ik denk heel goed geschikt voor jongeren.
Je vind de afleveringen van de podcast via:  http://40days.peterjankik.nl.  Binnenkort zijn ze ook beschikbaar via iTunes en Google podcast.

Peter Jan Kik
Jeugdwerker

jeugdwerker@pknvlaardingen.nl
 
Progeza-instuif Progeza-instuif
Door de ontstane ontwikkelingen omtrent het Coronavirus is de Rehobothkerk uit veiligheidsoverwegingen voorlopig t/m 1 juni gesloten. Ook deze activiteit kan hierdoor tot nader bericht geen doorgang vinden.

De Progeza-instuif als opvolger van het zangkoor Progeza heeft zijn bestaan bewezen.
Afgelopen seizoen hebben we elke maand een bijeenkomst gehad met heel wisselende activiteiten. Spelletjes, high tea, barbecue, een uitje naar Rotterdam, film van de zeevaart en nog veel meer. Ook het zingen wordt niet vergeten. We besluiten altijd met het laatste kwartier zingen van de welbekende progeza-liederen.
Het nieuwe seizoen zijn we begonnen met een inventarisatie van wat we zoal willen doen. 2x een filmavond van een vakantie van leden zelf, een verslag van een reis naar Santiago de Compostella, spelletjes avond, met elkaar eten en het optreden van het Ukelele orkest zijn onderdelen en zingen natuurlijk.
We komen bij elkaar in de grote zaal van de Rehobothkerk.
Dit is elke 3e maandag van de maand.
Mocht u ook aan willen sluiten, kom dan gerust een keer langs. Het is heel gezellig.

Informatie: Wim van Klaveren: 06 4920 5920 of Corrie de Jong 06 2201 8269