Kliederkerk zondag op 10 december Kliederkerk zondag op 10 decemberOp zondag 10 december is er weer Kliederkerk in de Windwijzer. 

Het thema is: Heb je plaats voor iets nieuws

Je bent van harte welkom vanaf 14:45 uur. Met elkaar gaan we op een creatieve manier aan de slag met het kerstverhaal. De nieuwe wereld is onderweg. Echt letterlijk onderweg, op reis. En is er wel plaats? Heb jij plaats voor iets nieuws? 

We beginnen de Kliederkerk met verschillende activiteiten om het thema te ontdekken. We gaan spullen voor het decor van het kerstverhaal knutselen. Vervolgens gaan we met zijn alleen het kerstverhaal ook echt beleven. Na het kerstverhaal is er eten genoeg en sluiten we de middag samen af. 

Een hartelijke groet,
Hanneke Blom, missionair werker PGV, hannekeblom@dewindwijzer.nl
 


 
 
Kliederkerk Kliederkerk
Kliederkerk Vlaardingen draait om vriendschap; vriendschap in en tussen gezinnen, tussen kinderen en volwassenen onderling en samen en bovenal vriendschap met God. We zijn een ‘Kliederkerk’ omdat ons leven vaak zo’n kliederboel is. Hoe vaak hebben we het niet helemaal goed voor elkaar, rommelen we maar wat aan of gaat er gewoon van alles niet zoals we het gepland hebben. We zijn een Kliederkerk omdat we geloven dat God ook in de kliederboel aanwezig is én schoonheid ziet. 
Welkom! 

Kliederkerk bestaat uit 3 onderdelen; samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Dit alles doen we met kinderen en volwassenen bij elkaar. Elke maand staat er een verhaal centraal dat we tijdens het eerste uur samen creatief ontdekken (dat kan soms ook best kliederig zijn!). Daarna horen we in de viering het verhaal dat centraal staat, soms met een filmpje, soms voorgelezen en soms verteld. Ook zingen we een paar liedjes en bidden we. De viering duurt ongeveer 20 minuten en daarna schuiven we met elkaar aan tafel voor wat lekkere hapjes. 

Kliederkerk is elke tweede zondag van de maand van 15.00 tot 17.00 in De Windwijzer. Alle leeftijden zijn welkom! 

Meer informatie en foto’s vind je op onze facebookpagina: facebook.nl/KliederkerkVLD of mail naar kliederkerkvlaardingen@gmail.com