De Vespers verhuizen naar de Bethelkerk De Vespers verhuizen naar de Bethelkerk


Zoals u wellicht weet neemt de PKN Vlaardingen in 2023 afscheid van de Grote Kerk. Dit betekent dat ook de maandelijkse Vesperdiensten gaan verhuizen: 

vanaf januari 2023 worden de Vespers in de Bethelkerk gevierd, elke 3e zondag van de maand (behalve in juni t/m augustus), om 17.00 uur. 
 
Natuurlijk is dit een flinke verandering voor alle betrokkenen, zowel voor medewerkers als voor bezoekers. Maar er is vertrouwen in de toekomst. 
Zo is het heel fijn dat de diensten voortaan met beeld en geluid uitgezonden gaan worden, via kerkomroep.nl en het YouTube-kanaal van de Bethelkerk. Veel dank aan de technici van de Bethelkerk die dit willen gaan verzorgen!

Een leuk weetje: wist u dat de Vespers in 1974 zijn begonnen met een kindercantorij? Aad Zoutendijk speelde op een spinet met de kinderen in een kring om hem heen. Tenor André Betsema van de huidige Vespercantorij zong toen al mee!

Een Vesper….. een uur met muziek, gebed en stilte rondom een Bijbel-lezing: 
Voorafgaand aan de Vesper bent u vanaf 16.30 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee.

Mocht u problemen hebben met vervoer naar de Bethelkerk, of kunt u juist iemand meenemen met uw auto, dan kunt u contact opnemen met ondergetekende, dan proberen we een oplossing te zoeken.

Graag tot ziens! 

Namens de Vesper-werkgroep
Kees Nieuwstraten
corkees29@gmail.com
Tel 06 25108182
 
De Vespers vallen onder verantwoordelijkheid van de Algemene Kerkenraad.
terug