Talent gezocht voor de Kliederkerk Talent gezocht voor de Kliederkerk
Geplaatst 15-05-2024


Ons team bestaat, na afsluiting van het seizoen 2023/2024 op 9 juni 2024, uit 3 personen. We willen graag het komende seizoen 2024/2025 ook weer starten. ‘Samen een gemeente, samen sterk.’ Toch, met 3 ervaren Kliederkerk begeleiders en onze vrijwillige hulptroepen, zijn we nog niet sterk genoeg; we hebben extra talent nodig. Kun jij ons versterken met jouw talenten?

Gezocht: Begeleiders Kliederkerk Vlaardingen
Doel: Kliederkerk is voor alle leeftijden en richt zich in alle gastvrijheid specifiek op ouders met jonge kinderen tot en met de basisschoolleeftijd.
Talent: Creativiteit, Enthousiasmeren, Uitnodiging & Ontmoeting.

Kliederkerk is een missionaire vorm van kerk-zijn waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekken. Te midden van de chaos, het geklieder van het menselijk bestaan, wil God ons ontmoeten en vanuit het menselijk geklieder mogen wij in de voetsporen van Jezus gaan.

Interesse of wil je meer weten? Mail dan naar kliederkerkvlaardingen@gmail.com!
Een hartelijke groet, Corine, Corrie en Wendy 
 
 
Kliederkerk op zondag 9 juni 2024 Kliederkerk op zondag 9 juni 2024

Geplaatst 15-05-2024Kliederkerk 9 juni: Samen Sterk
Zondag 9 juni 2024 is er om 14.45 uur Kliederkerk in het Open Huis aan de Zomerstraat 18 in Vlaardingen. Het thema is “Samen Sterk”. Kom jij ook? Neem gerust je vrienden/ vriendinnen, buren of familie mee. Kinderen en (groot)ouders, iedereen is van harte welkom!
Met elkaar ontdekken we: Welk talent ken jij / heb jij? En wat kan de ander? Kun je samenwerken? Wat kun jij toevoegen? Allereerst kijken we kort op verschillende manieren naar het thema ‘Samen Sterk’. Daarna gaan we activiteiten doen aan de hand van dit thema. Nadat we het thema hebben verkend, luisteren we naar een Bijbelverhaal en een bijpassend toneelstukje. 
Daarna sluiten we de middag af met lekker eten. Ook sluiten we het Kliederkerk seizoen 2023/2024 af. Volgende maand juli start al vroeg de zomervakantie in onze regio en daarom is er in de maand juli geen bijeenkomst meer.
Een hartelijke groet, Hanneke Blom

 
Kliederkerk Kliederkerk
Kliederkerk Vlaardingen draait om vriendschap; vriendschap in en tussen gezinnen, tussen kinderen en volwassenen onderling en samen en bovenal vriendschap met God. We zijn een ‘Kliederkerk’ omdat ons leven vaak zo’n kliederboel is. Hoe vaak hebben we het niet helemaal goed voor elkaar, rommelen we maar wat aan of gaat er gewoon van alles niet zoals we het gepland hebben. We zijn een Kliederkerk omdat we geloven dat God ook in de kliederboel aanwezig is én schoonheid ziet. 
Welkom! 

Kliederkerk bestaat uit 3 onderdelen; samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Dit alles doen we met kinderen en volwassenen bij elkaar. Elke maand staat er een verhaal centraal dat we tijdens het eerste uur samen creatief ontdekken (dat kan soms ook best kliederig zijn!). Daarna horen we in de viering het verhaal dat centraal staat, soms met een filmpje, soms voorgelezen en soms verteld. Ook zingen we een paar liedjes en bidden we. De viering duurt ongeveer 20 minuten en daarna schuiven we met elkaar aan tafel voor wat lekkere hapjes. 

Kliederkerk is elke tweede zondag van de maand van 15.00 tot 17.00 in De Windwijzer. Alle leeftijden zijn welkom! 

Meer informatie en foto’s vind je op onze facebookpagina: facebook.nl/KliederkerkVLD of mail naar kliederkerkvlaardingen@gmail.com