Zomerprogramma 2018 Zomerprogramma 2018
De maanden juli en augustus kunnen voor veel mensen erg stil zijn: velen zijn op vakantie en allerlei activiteiten liggen stil. Buiten de zondagen is de Rehobothkerk in die maanden zeker één keer per week open. Daar kunnen gemeenteleden en wijkgenoten elkaar ontmoeten.

In de zomer van 2016 zijn we begonnen met een zangmiddag met oude kerkelijke- en geestelijke liederen. Dat bleek voor zeer velen aantrekkelijk en een hele fijne middag op te leveren. In 2017 zijn er twee van zulke middagen geweest en werden er ook koffieochtenden georganiseerd. Er begon iets te groeien van een zomerprogramma.

In de zomer van dit jaar 2018 is er nu een écht zomerprogramma. Elke week een activiteit op woensdag of op dinsdag. Hier staat het en u bent bij alles hartelijk welkom!:

Woensdag 4 juli: 10.00 uur, koffieochtend
Dinsdag 10 juli: 14.00 uur, zangmiddag
Woensdag 18 juli: 12.30 uur, broodmaaltijd (opgave vooraf wenselijk)
Woensdag 25 juli: 10.00 uur, koffieochtend
Dinsdag 31 juli: 14.00 uur, zangmiddag
Woensdag 8 augustus: 12.30 uur, broodmaaltijd (opgave vooraf wenselijk)
Woensdag 15 augustus: 10.00 uur, koffieochtend
Dinsdag 21 augustus: 14.00 uur, zangmiddag
Woensdag 29 augustus: 12.30 uur, broodmaaltijd (opgave vooraf wenselijk).

U kunt bij de koffieochtenden en de zangmiddagen gewoon binnenlopen en u aansluiten. Voor de broodmaaltijden is opgave vooraf wel wenselijk: we komen niet graag te kort en houden liever ook niet te veel over. Tijdens de koffieochtenden en de zangmiddagen ligt er in de kerk een lijst om u voor de maaltijd aan te melden. Bij de kerkdiensten op zondagmorgen ligt die lijst er ook.

Ook in de zomermaanden een levende en levendige gemeenschap: de Rehobothkerk is open voor ontmoeting! Hartelijk welkom en graag tot ziens!Foto's:   Broodmaaltijd, zangmiddag en koffieochtend: klik HIER

Boekjes:   Zangmiddagen:   10 juli  klik HIER
                                          31 juli  klik HIER
                                          21 augustus klik HIER
terug