Kliederkerk op zondag 10 maart 2024 Kliederkerk op zondag 10 maart 2024

Kliederkerk
Zondag 10 maart is er om 14.45 uur Kliederkerk in de Windwijzer. Het thema is “Geef maar door”. Met elkaar ontdekken we: Wat heb jij te geven? Wat wil jij delen? En wat als we tegen de grenzen aanlopen van wat we kunnen of hebben? Nadat we het thema hebben verkend via verschillende activiteiten, kijken we naar een Bijbelverhaal. Wat geeft Jezus ons door? Wat mogen wij ontvangen? En wat geven wij daarvan door? Daarna sluiten we de middag af met lekker eten.  Kom jij ook? Geeft de uitnodiging gerust door aan vrienden/ vriendinnen, buren of familie. Kinderen en (groot)ouders, iedereen is van harte welkom in de Windwijzer vanaf 14.45 tot 17.00 uur.  
Een hartelijke groet, Hanneke Blom

 
Kliederkerk Kliederkerk
Kliederkerk Vlaardingen draait om vriendschap; vriendschap in en tussen gezinnen, tussen kinderen en volwassenen onderling en samen en bovenal vriendschap met God. We zijn een ‘Kliederkerk’ omdat ons leven vaak zo’n kliederboel is. Hoe vaak hebben we het niet helemaal goed voor elkaar, rommelen we maar wat aan of gaat er gewoon van alles niet zoals we het gepland hebben. We zijn een Kliederkerk omdat we geloven dat God ook in de kliederboel aanwezig is én schoonheid ziet. 
Welkom! 

Kliederkerk bestaat uit 3 onderdelen; samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Dit alles doen we met kinderen en volwassenen bij elkaar. Elke maand staat er een verhaal centraal dat we tijdens het eerste uur samen creatief ontdekken (dat kan soms ook best kliederig zijn!). Daarna horen we in de viering het verhaal dat centraal staat, soms met een filmpje, soms voorgelezen en soms verteld. Ook zingen we een paar liedjes en bidden we. De viering duurt ongeveer 20 minuten en daarna schuiven we met elkaar aan tafel voor wat lekkere hapjes. 

Kliederkerk is elke tweede zondag van de maand van 15.00 tot 17.00 in De Windwijzer. Alle leeftijden zijn welkom! 

Meer informatie en foto’s vind je op onze facebookpagina: facebook.nl/KliederkerkVLD of mail naar kliederkerkvlaardingen@gmail.com