Kliederkerk zondag 8 oktober Kliederkerk zondag 8 oktober


Op zondag 8 oktober is er weer Kliederkerk in de Windwijzer. Het thema is: Durf jij te delen? 

Je bent van harte welkom vanaf 14:45 uur. Met elkaar gaan we weer op een creatieve manier aan de slag met een Bijbelverhaal. Dit keer het verhaal over Elia en de Weduwe uit Sarefat (1 Koningen 17:1-16). Elia vraagt de vrouw bij wie hij logeert om een brood. De vrouw vertelt dat ze nog een klein beetje meel en olie heeft en dat ze daar nog brood van kan bakken, maar dat ze daarna zullen doodgaan van de honger. Zal ze toch delen? 
En wij? Durven wij te delen? Durf jij te delen?
We beginnen de Kliederkerk met verschillende activiteiten om het thema te ontdekken. Na een korte viering, eten we samen en sluiten we de middag samen af. 
En dit keer op een toepasselijke wijze betreft het Bijbelverhaal; iedereen neemt iets te eten mee dat we samen zullen proeven, dus het eten delen we met elkaar. Wij hebben er al zin in en gaan ons best doen iets lekkers voor jullie mee te nemen uit onze eigen keuken (of eigen supermarkt ;). 
Wat neem jij voor eten mee? Overigens mag iedereen komen, ook als je niets mee neemt. Er is echt wel genoeg :).
Een hartelijke groet,
Hanneke Blom, missionair werker PGV, hannekeblom@dewindwijzer.nl

 
 
Kliederkerk Kliederkerk
Kliederkerk Vlaardingen draait om vriendschap; vriendschap in en tussen gezinnen, tussen kinderen en volwassenen onderling en samen en bovenal vriendschap met God. We zijn een ‘Kliederkerk’ omdat ons leven vaak zo’n kliederboel is. Hoe vaak hebben we het niet helemaal goed voor elkaar, rommelen we maar wat aan of gaat er gewoon van alles niet zoals we het gepland hebben. We zijn een Kliederkerk omdat we geloven dat God ook in de kliederboel aanwezig is én schoonheid ziet. 
Welkom! 

Kliederkerk bestaat uit 3 onderdelen; samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Dit alles doen we met kinderen en volwassenen bij elkaar. Elke maand staat er een verhaal centraal dat we tijdens het eerste uur samen creatief ontdekken (dat kan soms ook best kliederig zijn!). Daarna horen we in de viering het verhaal dat centraal staat, soms met een filmpje, soms voorgelezen en soms verteld. Ook zingen we een paar liedjes en bidden we. De viering duurt ongeveer 20 minuten en daarna schuiven we met elkaar aan tafel voor wat lekkere hapjes. 

Kliederkerk is elke tweede zondag van de maand van 15.00 tot 17.00 in De Windwijzer. Alle leeftijden zijn welkom! 

Meer informatie en foto’s vind je op onze facebookpagina: facebook.nl/KliederkerkVLD of mail naar kliederkerkvlaardingen@gmail.com